Kroniekenboek

Het kroniekenboek is een historisch document over de Koninklijke Harmonie ‘De Verenigde Vrienden’ uit Hooglede door auteur en  ere-dirigent Jozef Coghe. Het boek geeft de kronieken weer van 185 jaar werking .

Aan de oorsprong ervan ligt het feit dat er in bepaalde geschreven artikels verkeerde gegevens over het korps werden vermeld. Aldus is Jozef Coghe, een viertal jaren geleden, begonnen aan het noteren van juiste gegevens over het korps dat hijzelf gedurende 23 jaar heeft gedirigeerd.
Door bijvoeging van meer dan 500 foto’s en een 250-tal reproducties van artikels, is het een lijvig boek geworden van 500 bladzijden kronieken, waarvan een vijftigtal in kleur zullen zijn. Muzikanten, oud-muzikanten, oud-majorettes, familie van gewezen leden en bestuursleden, alsook sympathisanten van het Hoogleedse muziekkorps, zullen er zeker veel kijk- en leesplezier aan hebben.
Het is goed om te weten dat de drukkerij Lannoo uit Tielt instaat voor een kwalitatieve uitvoering.

upload

VOOR 15 MAART
Tot 15 maart 2015 kan vooringeschreven worden op het boek. Dit biedt als voordeel dat je het boek kan aanschaffen voor slechts 25 euro én dat je naam wordt gepubliceerd in de lijst met voorintekenaars in het boek.
Het enige dat je hiervoor hoeft te doen, is VOOR  15 maart 2015,  25 euro overschrijven op de rekening van vzw K.H. “De Verenigde Vrienden Hooglede”IBAN BE54 7380 1080 3697, BIC KREDBEBB, Meiboomstraat 13, 8830 Hooglede.
Vermeld in de mededeling ook welke naam je wil zien verschijnen in de voorintekenlijst en je e-mailadres.
VANAF 15 MAART
Zal het boek 30 euro kosten. Je kan het dan via dezelfde weg bekomen, of ter plaatse betalen en afhalen in de biliotheek van Hooglede.
MEER INFO

– Bij de bestuursleden van de K.H. De Verenigde Vrienden Hooglede-Gits

– Davidsfonds Hooglede (www.hooglede.davidsfonds.be)

-Bibliotheek van Hooglede (051/25.16.37)


PARTNER

cera_eind