Lenteconcert “Replay – Paaszondag 17 april 2022 om 18u00

Eindelijk, we kunnen weer! Na opnieuw een periode van stilte zijn we als vereniging blij om voor u terug te kunnen concerteren. De muzikanten van het jeugdensemble en het harmonieorkest hebben de voorbije maanden terug een prachtig en gevarieerd programma klaargestoomd om aan u te presenteren. Echte parels uit het HaFaBra-repertoire en toparrangementen van bekende nummers zullen de revue passeren. Met muziek van Shaffer, Reed, Wittrock, Reineke, Hondeghem, Coldplay, Collins en meer. Tevens gaat ook onze eigen nieuwe mars Unity in première. Ook weer zin om onze vereniging live aan het werk te zien en horen? Van harte welkom! 

Afspraak op Paaszondag 17 april 2022 om 18u00 in De Gulden Zonne voor het Lenteconcert “Replay” van de Koninklijke Harmonie ‘De Verenigde Vrienden’ Hooglede-Gits o.l.v. Tom Hondeghem.Jouw plaatsje reserveren kan op www.hooglede.be/tickets