Stand-up Comedy : Over leven in West-Vlaanderen

 

In ‘Over Leven In West-Vlaanderen’ gaat comedian Jan-Bart De Muelenaere dieper in op het concept ‘West-Vlaming’. Met behulp van foto’s, videobeelden en persoonlijke anekdotes gaat hij op zoek naar de ware identiteit van de West-Vlaming. Wie zijn ze, wat doen ze, hoe spreken ze en wat drijft hen? Wonen er alleen maar hardwerkende ondernemers? Is de taal er echt zo onverstaanbaar? Is er meer dan alleen maar landbouw en varkensboeren? Is de oorlog de enige bron van inkomsten in de Westhoek? Betekent de opwarming van de aarde het einde van deze provincie? Enzovoort.

Enerzijds enthousiasmeert Jan-Bart het publiek voor het goede leven in onze provincie, maar anderzijds laat hij ook de minder fraaie kanten van zijn streek aan bod komen. Voor elk van die pijnpunten heeft hij echter telkens een eigenzinnige oplossing en een humoristisch antwoord in de aanbieding. Jan-Bart spreekt uit ervaring. Geboren in Roeselare en opgegroeid in Westrozebeke: we kunnen hem echt als een lokaal talent beschouwen, ook al woont hij ondertussen de laatste vijf jaar in Ieper. Een rasechte West-Vlaming in hart en nieren die een humoristische en interactieve analyse van het ware DNA van de West-Vlaming brengt.

Beleef op vrijdag 28 april om 20u00 een gezellige comedy-avond met gelegenheid tot een gezellig praatje achteraf. Zet u schrap voor een aanval op uw lachspieren, u gebracht in een gezamenlijke organisatie van de K.H. Harmonie De Verenigde Vrienden Hooglede-Gits en Davidsfonds Hooglede. Wees er snel bij om uw kaartje(s) te reserveren.

Tickets verkrijgbaar via:
https://www.ticketwinkel.be/Event/Details/comedy-show-over-leven-in-west-vlaanderen