Categoriearchief: Concerten

Lenteconcert

 

Lenteconcert 2017: Die Verdammte Spielerei

Het belooft een zeer speciaal Lenteconcert te worden! De Drumband, de Jeugdige Vrienden én de harmonie De Verenigde Vrienden spelen samen met Die Verdammte Spielerei.

Wie ze niet kent, kan gerust even hun website of hun facebook checken… En ook op YouTube zijn er heel wat leuke filmpjes van hun optredens terug te vinden…

De afgelopen jaren vulden ze met het grootste gemak grote culturele centra van Vlaanderen, waren ze aanwezig op tal van grote festivals (zoals de Gentse Feesten, Pukkelpop, Lowlands, Dranouter, Lokerse Feesten, enz.), waren ze even het huisorkest van Studio Brussel en onlangs zagen we zelfs frequent op televisie voor hun recordpogingen om “De Langste Fanfare” te vormen…

Het belooft alvast niet alleen een zeer hoogstaand concert te worden (het zijn allen afgestudeerde conservatorium-muzikanten), maar wie hun optredens kent, weet dat ze er in zullen slagen om de ganse zaal plat te doen liggen van het lachen…

Een unieke gelegenheid in Hooglede-Gits dus om ze aan het werk te zien… Men vertelle het voort!

TICKETS
Tickets zijn ENKEL EN ALLEEN DIGITAAL te verkrijgen via:
https://www.ticketwinkel.be/Event/OrderTickets/345

Indien vragen of problemen, aarzel dan niet om een mail te sturen naar tomas.demeyer@telenet.be.

Uitnodiging dubbelconcert Klaroen en tamboerkorps K.H. ‘Het Gildemuziek’ en drumband Kuurne

affiche dubbelconcert 2015_001

 

Beste,

We nodigen jullie van harte uit op het dubbelconcert van ons klaroen- en tamboerkorps en de drumband Kuurne.

Voor het eerst in de geschiedenis gaat  het tamboer- en klaroenkorps van de Koninklijke harmonie ‘het Gildemuziek ‘ de uitdaging aan om u een concert te presenteren.  Ze staan telkens paraat om op onze concerten het korps te begeleiden bij het spelen van militaire marsen.  Deze keer gaan ze echter de andere toer op en zal je kunnen genieten van ritmische en melodische arrangementen. Er is ook de medewerking van de percussionisten van de K.H. ‘Het Gildemuziek’.

Samen met de drumband en percussie ensemble van K.H. ‘Moedig en Vlijt ‘ Kuurne werd er een afwisselend programma gemaakt.  Op het programma staan  : March of the Guards, Victory beatings, Morricone, Sister Act, Eve of the War of  the A-team, Highland Cathedral,..

Heb je zin in een avond vol entertainment en ludieke interacties ?  Kom dan zeker een kijkje nemen, het concert is een aanrader voor jong en oud.

 

Zaterdag 26 september 2015

Aanvang 20u00

Plaats : zaal OCAR

Tickets in voorverkoop : 10 €

Aan de deur : 12 €

Vrijetijdspas : 50 % op vertoon van pas

Kaarten : secretariaat@gildemuziek.be

 

A Night on Broadway- Lenteconcert

affiche_broadway

Naar jaarlijkse traditie brengt de KH Verenigde Vrienden Hooglede – Gits o.l.v. Tom Hondeghem een lenteconcert. Dit jaar in het thema van “A Night On Broadway”.

═════════ Jeugdharmonie ══════════

De jeugdige vrienden geven op nieuw het beste van zichzelf met onder andere : “Highlights from Phantom of the Opera ” en muziek van “West Side Story”.

═════════ KH Harmonie Verenigde Vrienden═════

De harmonie brengt een gevarieerd programma in het teken van musicals : “Opening Night On Broadway”, “Tintin: Prisoners of the Sun”, “Selections from Les Misérables “, “Symphonic Highlights from Frozen”, enz…

Als gastzangeres kunnen we rekenen op Liesbeth Roose.

═════════ TICKETS ══════════
✓Inkom: € 7 (-12 jaar gratis)
✓Kaarten zijn te verkrijgen bij alle muzikanten, bestuursleden

Point Final 2014 – Emmeline Lievens

Op donderdag 15 mei omstreeks 19u30  is er het avondconcert in theaterzaal De Kleine Stooringhe. (Blinde Rodenbachstraat 23, 8800 Rumbeke)

Dit concert is een openbaar examen voor fluit, piano , trombone en euphonium met onder andere onze fluitiste Emmeline Lievens .  In het tweede stuk zal ze onder begeleiding van de “Koninklijke Harmonie De Verenigde Vrienden uit Hooglede” o.l.v. Hannes Van Lancker enkele werken brengen.

Naast Emmeline (fluit) leggen er ook nog andere muzikanten hun openbaar examen af : Jyrca Mariën(fluit), Lina Eganyan(piano), Kimberly Derluyn(fluit), Thijs Vanneste(euphonium), Janneke Gunst(trombone) en Louis Nevejan(piano).

Meer informatie kan je terugvinden op de nieuwsbrief, we hopen naast onze muzikanten ook talrijke supporters aanwezig te zien.

Details over het avondconcert kun je terugvinden op de Facebook pagina of op website van STAP Roeselare